Re: Pečení je radost

Autor: jaja99, Datum: 31.07.2023 13:19

Ty meruňky bych snědla čerstvé, připadá mi hrozně nevhodné péct něco s tak vzácným ovocem a vůbec ho tepelně ničit, snědla bych ten luxus tak jak je.

Jak tu někdo psal o palačinkách tak ty moji kluci měli asi 2x za celé své dětství, teď vnoučatům je musím dělat často minimálně z 1,5 -2 litrů mléka mají je rádi k večeři a musí zbýt na snídani, padne k nim kilo míchaného tvarohu, kupujeme v Polsku takový jemný luxusní v kyblíku. To se mi vrací to o co jsem kluky ošidila.


Vytisknuto z www.week.cz dne 09.05.2024 01:26
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-peceni-je-radost/read.php?1,636,1625194#msg-1625194