Re: Pečení je radost

Autor: babkaela, Datum: 09.05.2023 11:18

Kájo, Zuzčiny dorty, nepochybuju ani náhodou, jsou úplně luxusní (to by řekla moje kamarádka, ta má luxusní úplně vše, ale od rána do večera stojí u plotny - to bych nedala) - navíc jsou kráááásné i na pihled. Já jsem flink, pro mne stačí, že je chuťově dobré, na pohled někdy opravdu thumbs up . Navíc, já opravdu nejezdím nakupovat, které ovoce zahrada nedá - není.

Brněnská je pro nás trochu náročnější - korpus piškotový, na plech jako na piškotovou roládu další - korpus jsme rozřízly na 3 díly, na prvním byla ostružinová marmoška, na ní krém, na druhém dílu krém a v něm kousky dýňového kompotu (Tonytáta ho má moc rád), na tom dokolečkadokola promazané plátky piškotové rolády, opět krém a na to závěrečný poslední díl dortu, boky omazané krémem, navrch čokoládová poleva ... no, na tom už byla jen 44 .. Tonda už to vzdala a já nechtěla kazit její dílo.

Zbytek krému si namazali chlapi na kousky bábovky . Co už.


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 17:18
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-peceni-je-radost/read.php?1,636,1621271#msg-1621271