Re: Pečení je radost

Autor: babkaela, Datum: 22.04.2023 08:27



Anavi napsal(a):

Eli, vzhled je až na druhém místě. Horší, kdyby ten dort krásně vypadal a nedal se jíst.

Dort dopadl přesně podle očekávání eye rolling smiley ... korpus se zdrcl, rychle jsem upekla ještě náhradní díl ... sádlovou buchtu na plech ... při šlehání krému, jak jinak ... babí, ta čoko už je vychladlá dost ... nebyla, stalo se tekutým téměř .. přidaly jsme studené máslo - výsledný efekt, trochu řidší krém, ale chutí pařížské šlehačky ... babí, pařížskou šlehačku jsem nikdy nejedla ... zaúkolovaly jsme tátu koupit zákusek s pař. šl., stejně se chtěl zastavit v cukrárně, ... zbyla trocha krému, odřezky sádlové buchty, všichni tvrdili, že tahle kombinace je lepší než ty koupené zákusky.

Důležitější než cokoliv, aspoň prá nás dvě ... byla cesta k výrobě a výroba samotná ... dort je nefotitelný, musela bych se stydět, dobrý bude určitě ... řehtaly jsme se při práci jako dva koně, mě od smíchu tekly slzy, Tonda ci cvrka ... ach, jo, nejsem zdatná kuchařka a Tonda se ode mne nic nemůže naučit, může, pokud se poučí z mých chyb.


Vytisknuto z www.week.cz dne 27.04.2024 15:02
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-peceni-je-radost/read.php?1,636,1620447#msg-1620447