Používáte některá rozmrazené bílky?
Zbylo mi jich dost po pečení a našla jsem recept na bábovku z bílků, která včera zmizela mávnutím kouzelného proutku. Ale abych ji pekla znovu a rozbila kvůli tomu 8 vajec kvůli bílkům, to se mi nechce. Tak mě napadlo, že budu postupně střádat bílky, když dělám třeba míchaná vajíčka a po jednom, po dvou bílcích to zamrazím. Jak se s tím potom pracuje? Nechá se úplně rozmrazit? Potřebuji z toho potom šlehat sníh... Díky případně za zkušenosti.
Jinak musím říct, že tohle mám ráda - když se vše zužitkuje. Nemohla jsem dlouho najít nic, co z těch bílků udělat - pusinky jsou na nás strašlivě sladké. A ta bábovka se povedla - lehká, uvnitř jsou nakrájené brusinky a sušené švestky namočené v rumu, takže není suchá.. no jako dech.