Re: Pečení, vaření bez mouky a cukru? Jde to.

Autor: Majka, Datum: 18.01.2021 15:42

Anavi, není nic jednoduššího.

Hráškové pyré:

Na troše másla podusíme mražený hrášek, výborné je k němu přidat snítku máty, ale není podmínkou.

Jakmile je hrášek měkký, což je za pár minut, rozmixuju tyčovým mixérem, naředím podle potřeby mlékem, osolím.

Zatím jsem nenarazila na nikoho, komu by to nechutnalo.

 

Celerové hranolky:

Celer nakrájím na hranolky a krátce povařím v osolené vodě s trochou kurkumy.

Potom nechám péct na pečícím paapíře osolené a pokapané olejem do zlatova. Trvá to poměrně dlouho a celer se speče. Takže s ním nešetřit.


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 13:01
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-peceni-vareni-bez-mouky-a-cukru-jde-to/read.php?1,1501767,1576618#msg-1576618