Holky tahle nádherná čokoláda je belgická hořká z pecek, v mém oblíbeném e-shopu ji teď nemají, dnes zkusím jinou a bojím se že takováhle nebude navíc je mléčná. Nedávám na ředění nic o obsahuje vodu, přidávám kousek panenského kokosového oleje to je do čokolády jistota, příští rok mám v plánu zkusit kakaové máslo (ono je dost drahé, ale prý se to opravdu pozná) pak poreferuju.
Roky jsem se různě trápila s čokoládovou polevou z tabulkové čokolády, dobře mi vycházejí Lidlovské myslím 70% jsou v hnědém a modrém obalu, ujde i jejich na vaření. Ale ty pecky mě nadchly. Jak mám někde bílou to je taky z pecek, ale to je jen poleva hezky se rozpouští, hodně rychle tuhne, ale příště zkusím jinou značku, ono je to dost drahé a tak to zkouším od levnějších značek a ta bílá chuťově nic moc, na práci dobrá. Je teď spousta věcí na pečení, když procházím eshopy valím oči.