Re: Bábovka stokrát jinak

Autor: kordula, Datum: 18.04.2016 16:07



Hanule napsal(a):

Jsem se rozvášnila, takže ještě má dnešní pocta slévárenskému průmyslu — a Otázce, jde o upravený recept Otázčiny ořechovky, je tedy dvojpříchuťová, a jelikož jsme chudičká domácnost a došel nám rum, v neořechové části je za přísadu skotská whisky.

Tímto zároveň z celého srdce a dvojnásob děkuji nejmenovanému kamarádu z Vysočiny, že se rozhodl skoncovat s alkoholem. flower smiley

PS. Jde o úctyhodně velký kousek. Forma hvězdička je zajímavá svým žebrovaným sopouchem. (Ale jako na Galadinu designofku fajnofku to nemá, sopouch se ukázal zcela nezáludným kupodivu...) Připojuji též fotku neocukrované pro porovnání.

Jak chutná, dosud nikdo neví, chladla tři dny a tři noci a já se opila už při vyškrabování mísy. Škyt.

...........................

Dále radostně hlásím, že ode dneška máme nový přírůstek od laskavé Amélky. love smiley Až ji trochu ošetřím, upeku. love smiley

......koukám , že forma podobná jedné z toho bazaru thumbs down


Vytisknuto z www.week.cz dne 09.05.2024 12:34
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-babovka-stokrat-jinak/read.php?1,12184,1369753#msg-1369753