Re: Domácí zmrzlina, zmrzlinovač

Autor: drahus, Datum: 22.08.2015 10:17

Meruňková a broskvová z čerstvých, loupaných broskví, jsou také výborné. Včera jsem dělala ostružinovou, z propasírovaných, rozmixovaných ostružin a dnes oříškovou a obě dvě jsou také mňamózní mls smiley Zmrzlinovač zmrzku do hodně tuha zvládne do pokojové teploty asi 28°C, když je doma víc, je pak taková, jako se prodává točená, na můj vkus moc tekutá, tak jí pak nechám na chvíli v mrazáku, aby víc ztuhla. Tolik zmrzliny jsem v životě nesnědla, co letos - pak mám hubnout stydlin smiley Jenže domácí, poctivá, je jiná, než to, co se kupuje. Neříkám, že kupovaná není dobrá, ale doma udělaná je ještě lepší thumbs down smiling smiley mls smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 18:04
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-domaci-zmrzlina-zmrzlinovac/read.php?1,47337,1318231#msg-1318231