Re: Krupicová kaše - co na ni?

Autor: Majka, Datum: 29.04.2007 10:03

Já samo skořicový cukr a máslo v množství ne zrovna malém.
Ale dám tip, jak kaši vařím. V mikrovlnce ohřeju mléko k bodu varu a pak do toho vliju rozmíchanou krupici v troše mléka. Dám znova vařit, po chvilkách otevřu a zamíchám. Nic se nepřipálí.

Tohle mě naučila nouze v blázinci, kdy kuchařky přestaly krupicovku vařit z důvodu, že při rekonstrukci kuchyně se zapomnělo na dvouplášťové kotle. A když pacoše honila mlsná a zbylo mlíko, tak jsem delala kaši nebo puding pro 20 lidí.... v mikrovlnce :D


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 17:35
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-krupicova-kase-co-na-ni/read.php?1,11552,11562#msg-11562