Re: Zavařování

Autor: SPIKE, Datum: 22.09.2023 20:13

Zavařovala jsem rajčata a papriky.

Z bazalky, které se letos obzvlášť dařilo, je pesto.

Hroznů máme taky dost a ty zelené nejsou oc dobré pro přímou konzumaci. Zkusila jsem z nich udělat džem. Původně ta barva byla jedovatě zelená, škoda, že se varem změnila.

 

Galerie:
380684733_283110737818828_989372380869048593_n.jpg 380990459_284748570988378_8485975983650255958_n (1).jpg 381000487_284748597655042_4190283300943721050_n.jpg 380994145_284911720972063_8531876901533366831_n (1).jpg 380891496_284911727638729_5758185925255584097_n.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 09.05.2024 13:51
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zavarovani/read.php?1,24507,1627394#msg-1627394