Re: Zavařování

Autor: babkaela, Datum: 22.08.2023 22:38

Alenko, rybíz jsem nezkoušela, nemáme ho zas až tolik ... ale i ostružiny jsem nepřed trochu povařila. Syrové nemám vyzkoušeno.

Ty dírky na tom nejjemnějším jsou opravdu malé, jestli propadlo pár semínek (měla jsem k ostružinám i trochu malin v mrazáku bo nestálo za to vařit zvlášť a nesnědly by se, přece to nevyhodím, že) z malin, ale opravdu jen trošku, proč by nešel rybíz. Měla jsem 3 kg přepasírovaného a to už je docela znát jestli jen točíš kličkou nebo musíš zabrat stěrkou nebo něčím jiným abys přetlačila.

Teď se znovu dívám na odkaz a rajčata pasírují bez předváření ... návod jsem samozřejmě nečetla stydlin smiley .


Vytisknuto z www.week.cz dne 15.05.2024 17:36
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zavarovani/read.php?1,24507,1626183#msg-1626183