Re: Zavařování

Autor: Anavi, Datum: 27.06.2023 09:42

Muchovník stíhám ojídat rovnou ze stromu, nemáme těch plodů ještě moc. Musím říct, že mám odrůdu, která je velmi dobrá, užrala bych se toho, stejně jako moruší, těch máme taky málo a ještě hned padají, takže je umění to "pochytat", aby toho nebylo víc na zemi jak v puse.

A těším se na aronii. Syrovou jím jen já, ale v pečeném čaji to mají rádi všichni. A ještě je plná céčka. love smiley

Pečený čaj jsem teď zkusila i v létě. Zaleju do konvice, nechám vychladnout, může se přidat i meduňka, máta, citron, limetka, led a je z toho výborná ovocná limonáda. thumbs down thumbs down thumbs down 

U nás ovoce opravdu není žádný ležák, a vlastně ani zelenina. Nemám strach, že by se něco nesnědlo.

Manca napsal(a):

Já mám teď hafi muchovníku a nevím, asi to nechám ptákům. Kynutý knedlík z toho byl hnusný, naštěstí jsem zkusila jen asi dva. Kanadské jsou chuťově lepší, ty snad sníme.


Vytisknuto z www.week.cz dne 08.05.2024 17:58
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zavarovani/read.php?1,24507,1623712#msg-1623712