Re: Zavařování

Autor: alenak, Datum: 23.06.2023 22:57

Taky jsem dělala více květů a má to sílu. winking smiley Ne takové množství. Ještě jsem zvědavá jaký bude likér, nacpala jsem taky více květů. Šťávy nedělám, kdysi v pradávnu. Ale děláme dřeň jahodovou se smetanou na šlehání, zamrazené v miskách. To pak přidáváme do másla na krém. Musíš to pak mít v pokojové teplotě, aby se nesrazilo. Piškot s trochou oleje, natřít rybízový džem, pak krém máslo + dřreň , navrch šlehačku, to máme moc rádi. Máma právě dělala rolády piškotové, krém máslový s jahodovou dření, nedávala do toho smetanu. Byly taky luxusní.


Vytisknuto z www.week.cz dne 08.05.2024 22:39
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zavarovani/read.php?1,24507,1623558#msg-1623558