Re: Zavařování

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 20.07.2022 08:09

Taky si myslím, že teplota u sterilizace hraje docela důležitou roli. Vodu jsem vždycky svařovala s cukrem. A jak píše Ela, jsem ten případ, do bodu varu a hotovo. Nejvíc jsem toho nazavařovala v pračce, Mini Romo. Vešlo se na sebe 2x9 lahví. Po dosažení varu, to člověk viděl okem, jsem podle druhu zavařovaného nechala buď vystydnout ve vodě anebo jsem hned vypustila, láhve vyndala a na víčka položila ručník namočený do studené vody. Víčka se líp zatáhla.

Teď o produkty nikdo moc nestojí ale třeba přijde doba, že zase oživím.Ale to chce mít vlastní zdroj ovoce nebo zeleniny, kupovat a zavářet se zatím moc nevyplácelo ale zase...Co není může být. confused smiley O zítřku nikdo nic neví.


Vytisknuto z www.week.cz dne 30.04.2024 15:10
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zavarovani/read.php?1,24507,1608637#msg-1608637