Re: Marmelády

Autor: Hanule, Datum: 29.08.2018 06:42

No, ony bezinky nejsou kdovíjaký chuťový zázrak taky, v porovnání s komerčně atraktivnějšími druhy ovoce, myšleno začerstva, krom toho možného negativního vlivu syrových na trávicí trakt povaření vylepšuje i samu jejich chuť. Asi i proto se používaly spíše ve skromnosti, dále jako barvicí přísada a na cukrové léčivé sirupy pro děti.

S čím míchat, aby byly dobré, nevím, párkrát jsem je do nějakých očesávacích směsí přidala, ale že bych měla dojem, že právě ony byly tím, co příslušnou směs někam pozdvihlo, tak to nikoli. Čili bohužel neporadím, sama bych se ráda od někoho poučila.


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 11:10
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-marmelady/read.php?1,1173054,1510019#msg-1510019