Re: Marmelády

Autor: SPIKE, Datum: 03.07.2018 06:33

ČERNÝ RYBÍZ ZASTUDENA

Kilo černého rybízu dáme do mixéru a mixujeme a mixujeme a mixujeme dohladka.
Vsypeme kilo přírodního cukru a opět mixujeme, měla by vzniknout tmavě rudá hustá pasta.
Nalijeme ji do vyvařených skleniček, převážeme celofánem a uklidíme do sklepa.
A teď se děj vůle boží. Je to starý babičkovský recept a já tedy předpokládám,
že babičky věděly, co a jak, a že rybíz za měsíc nevyhodím plesnivý

 

Galerie:
36564945_1892601607457706_7549793641481371648_n.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 14:38
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-marmelady/read.php?1,1173054,1504011#msg-1504011