Re: Co dáváte do mražáku a co tam rozhodně nepatří?

Autor: Alenka, Datum: 14.11.2014 06:49

Děvčata, taky mrazím většin zelené natě. nasekanou pažitku v mikrotenových sáčcích, kopr zabalený v alobalu - ten vydrží v nezměné kvalitě až do příští sezony. Libeček nasekaný je taky dobrý a hlavně petržel. Plocholistou nasekám a mrazím v sáčcích a kudrnku namelu na masovém mlýnku a v formičkách na led vytvořím petželové kostky, které jsou připravené do polévky. Plocholistá mlýt nejde, zalepuje mlýnek, kudrnka je dost tvrdá, s tou si mlýnek poradí. smiling smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 01:58
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-davate-do-mrazaku-a-co-tam-rozhodne-nepatri/read.php?1,32007,1226799#msg-1226799