Re: Zelí do 4l lahve

Autor: danypv, Datum: 31.10.2014 12:30

hespo, množství cibule se mi nezdá, to by bylo na nás Moraváky hodně málo. Na 10 kilo dáváme minimálně kilo cibule, lepší je o dost víc. Sůl sedí, kmínu dáváme taky víc a hlavně KOPR thumbs down

Taky jsem kysané zelí sterilovávala, je to senza na vaření, na salát se nám to nezdálo dobré. Letos nám praskl velký kameninový zelák, měli jsme ještě menší porcelánový, a tak jsem zbylým naplnila sklenice 0,7 l i větší, je to taky ověřené a tedy dobré. Tedy kvasit přímo ve sklenicích.


Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 01:19
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zeli-do-4l-lahve/read.php?1,2225,1222392#msg-1222392