Re: Kečupy, čatní...

Autor: SPIKE, Datum: 07.08.2014 00:22

KEČUP
Do velkého hrnce na pečení nakrájíme rajčata, mrkev, cibule, česnek, dýni hokkaidó a jablka, rajčata samozřejmě musí převažovat. Osolíme, přidáme svazek bazalky, cukr a bylinný vinný ocet. Od každého trošku, budeme definitivně dochucovat až nakonec. Hrnec přiklopíme a pečeme na 180 stupňů čtyři hodiny, první dvě s poklicí a druhé dvě bez ní. Rozmixujeme a dochutíme cukrem, solí nebo octem, podle toho, jak nám to chutná. Zavařovací sklenice vypláchneme vroucí vodou, naplníme kečupem a sterilujeme při 80 stupních 20 minut.

 

 

Galerie:
10444680_772376782813533_5091281714977590134_n.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 21:24
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-kecupy-catni/read.php?1,248,1190423#msg-1190423