Re: Sportovní úspěchy

Autor: babkaela, Datum: 29.07.2021 21:29

Kájo, máš recht, děda ať si tohle užije na nákupy, má už vychytaný, co kde je, ve kterým regále ... taky by už velmi rychle zestárnul, kdyby neměl tenhle "mus" a pro něj určo potěšení ... můj je o hromadu mladší, ale "já kooooooooopim" pro je pro něj to nejdůležitější.

Užívej si tohle prima vozítko jen tak na projížďky po okolí, kochání se, co kde komu kvete, co je kde nového ... až přijede Marek, vezme sebou kolo, budete se projíždět spolu love smiley love smiley.

Vyprávěla jsem svému nejstaršímu synovi o tobě (povídám jim o vás všech často) ... vymyslel, že kdesi zahlídl repas za 15. tis - prý mi ho koupí, já už taky jaksi daleko nedojdu ... stále hledám na zemi nějaké broučky spinning smiley sticking its tongue out (když už noha nechce jít dál, musím si na chvíli dřepnout) ... dokud byla Tonda malá tak nebyl problém, dnes už ji "broučkování" neba ... Tonda by jela na kole, já a trojkolce (přemýšlela jsem o kolobrndě s většími koly) ... děda s ní nikam chodit nechce - neposlouchá co vykládá on bo je to furt dokola, chce aby on poslouchal ji a to mu nějak nejde ............


Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 09:43
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-sportovni-uspechy/read.php?1,6666,1588741#msg-1588741