Re: Sportovní úspěchy

Autor: babkaela, Datum: 27.07.2021 09:33

Kájo, gratulace flower smiley flower smiley flower smiley

Anavi, každý ... a tím myslím úplně každý nadbytečný (ne zcela nutný) zásah do organismu u onko pacientů je confused smiley confused smiley ... občas si myslím, že nejen u nich (jsou i lidé s různými transplantacemi - tím myslím třeba i náhrada kloubu, implantáty zubů ...).

Moje zubařka mi rezolutně ne přímo zakázala, ale nedoporučila implantáty zubů, moje PL mne rok po "vyléčení" či spíše ukončení chemošek a dobrými markry odmítla naočkovat prověřenou vakcínu proti tetanu - musíte na sebe ještě aspoň rok dávat pozor, potom přeočkujeme (asi obě udělaly dobře ... ale opravdu asi).

Moje švagrová si NUTNĚ musela půl roku po chemoškách nechat udělat nové prso, za rok zemřela "bohužel" na rakovinu plic .... souvislost, netuším, ale .... vymlouvala jsem jí to.

Sestra 8 let po ca hlasivek .... žádné zásahy, žádná nadbytečné očkování ... nic, vůbec nic ... ca plic ...........................................

Švagr před třemi roky prodělal docela náročnou operaci srdce, letos očkován mezi prvními, bez jakýchkoliv potíží, je v poho ......... kéž by to tak vydrželo please smiley , je mu 81, je nesmírně akční love smiley.

Občas je to ale .... za dveře nevidíš .... tím chci říct, že nikdo netuší, zda "propuklá nebo znovu rozjetá" choroba po očkování neměla už "našlápnuto" před tím.


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 06:06
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-sportovni-uspechy/read.php?1,6666,1588569#msg-1588569