Re: Sportovní úspěchy

Autor: Anavi, Datum: 27.07.2021 09:16

Regino, taky nejsem fanatik.. nicméně mám kolem sebe spoustu lidí, kterým se "záhadně" po očkování vrátilo nějaké onemocnění, které bylo roky v útlumu. confused smiley Náhoda...?

Kamarádky maminka je onkologický pacient a její mudr. ji očkování výslovně zakázal, jelikož nechce prý do jejího těla přidávat další chemický koktejl, který s ní provede bůhvíco.... confused smiley sad smiley

Nechci to hanět, nechci to odsuzovat, jen prosím, aby se lidi zamysleli,přemýšleli, dívali se kolem sebe, zajímali se a nepřijímali věci jen tak bez rozmýšlení, jen proto, že se to má a je to společensky přijatelnější.

regina.mocova@gmail.com napsal(a):

Kaaj, grinning smiley grinning smiley kdybych myslela jak fanatici očkování, tak bych řekla, rozbouřila to vakcina. Protože teď všechno přenáší neočkovaní ač očkovaní jsou taky infekční. grinning smiley

Šest let je docela dlouhá doba přežití. Je to jen odhad samozřejmě ale průběh musel být dost stabilizovaný. Ale může to být i stresem, který se kolem covidu celospolečensky odehrává, psychika je důležitá. Anebo prostě imunita už nestačila držet bujení a nemoc propukla. Příčin může být ještě víc.

 


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 05:05
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-sportovni-uspechy/read.php?1,6666,1588565#msg-1588565