Re: Sportovní úspěchy

Autor: Anavi, Datum: 27.07.2021 09:12

Kájo, povinné očkování beru - ale prověřenou látkou. Tady se nikdo netají tím, že se jedná o EXPERIMENTÁLNÍ vakcínu. Jak jsem teď měsíce lítala s mamkou po doktorech a momentálně je hospitalizovaná, lékaři ani sestry se netají tím, že jim po očkování seniorů skokově přibylo neurologických i psychiatrických diagnoz. Buď je to tedy následkem předchozí izolace od rodin, kdy se ti senioři báli návštěv a byli skoro rok bez větších kontaktů nebo právě následek vakcinace. Jenže to právě nikdo zatím není schopen s určitostí říci, bylo málo času na to vše prověřit a dát do souvislostí.

Takže si nemyslím, že každý, kdo se nedá naočkovat, je nutně sobec, jen prostě třeba nemá důvěru v něco, co se netestovalo dostatečně dlouho. Navíc je to podpořené takovou mediální masáží, že i lidem, kteří by bývali šli, to začíná být proti srsti, že jsou do toho tak tlačeni. sad smiley

Covid nepopírám, sama jsem měla nepříjemný průběh. Snažím se chovat zodpovědně, posilovat imunitu, nikoho vědomě neohrožovat.

 

kaaj napsal(a):

je to tak - omezování osobní svobody... a ohrožování dalších lidí je v pořádku ? kdysi bylo očkování -neštovice , obrna , černý kašel -povinné . myslím si , že to bylo v pořádku . každý si dělá co chce - a hlavně na úkor druhých ..

dnes se tu stavila sousedka- mudr v důchodu ... říkala , že ji ještě chodí zdravotnické časopisy. konkrétně tam byl článek od nějákého Xavera- tuším asi který . a ten psal , že by ti popírači měli Covid dostat a někteří idioti na něj i poscípat .že by to bylo ke prospěchu věci .

navíc jsem měla včera návštěvu z Košic. spolužačka , co se tam vdala .. první co bylo - jestli jsme se dali očkovat .. oni celá rodina ne .. její sestřenice na očkování v březnu zemřela smoking smiley . no a po pár větách z ní vylezlo , že měla 6 roků rakovinu a vrátila se jí. .na Slovensku je to dost divoké - lidi se tam chystají na parlament . všechno je to o zblblých lidech .


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 22:52
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-sportovni-uspechy/read.php?1,6666,1588564#msg-1588564