Re: Sportovní úspěchy

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 23.07.2021 21:50

Kaaj, grinning smiley grinning smiley kdybych myslela jak fanatici očkování, tak bych řekla, rozbouřila to vakcina. Protože teď všechno přenáší neočkovaní ač očkovaní jsou taky infekční. grinning smiley

Šest let je docela dlouhá doba přežití. Je to jen odhad samozřejmě ale průběh musel být dost stabilizovaný. Ale může to být i stresem, který se kolem covidu celospolečensky odehrává, psychika je důležitá. Anebo prostě imunita už nestačila držet bujení a nemoc propukla. Příčin může být ještě víc.

Na Slovensku propuklo ještě větší blbnutí než tady. Viz třeba opatření, že na území mohou jen očkovaní. Ani testy neuznávají. Ale komicky ty očkované netestují, takže nula od nuly pojde, protože víme, že i ti jsou infekční. A tady je asi jádro věci, proč se děje, co se děje. Nikdo nerad dodržuje a podstupuje něco, kde nevidí žádnou logiku a nějaký přínos. Takže se lidem naslibovalo, že po očkování budou mít ode všeho pokoj. Ale ono to tak prostě není, nefunguje to a fungovat nebude. I když si myslím, že dostatečným motivem pro mnoho lidí by měl být mírnější průběh. Jenže to zase nefunguje u mladých, ti většinou bývají skoro bezpříznakoví. Takže se vytvořily zákazy a opatření, která se nevztahují na očkované. Aby se jim jako ukázaly ty vyhody, že můžou do hospody a kam chtějí. Ale tam je to čertovo kopýtko, že nákaza probíhá dál a dál. A panstvo víc a víc tlačí na pilu. Ale nesmyslně. Průběh dění se nedá ukřičet. Takže dokud nebude motivem jen ten zdravotní stav, nedá se nákaza zastavit, protože si ji i ti očkovaní budou přenášet mezi sebou. A když je začnou znovu testovat a rouškovat, pak jsou samozřejmě frustrováni, že očkování je k ničemu.Začarovaný kruh.A navíc je další otázka, taky jsem na to téma četla nějaké pojednání, jestli už vir nevytváří další a další méně zabíjející mutace, protože jeho cílem není zabít své hostitele.Jen tu zůstat. Pokud tu zůstane jako další chřipka, je asi zbytečné ničit život dalším generacím totální ekonomickou devastací státu.


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 12:01
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-sportovni-uspechy/read.php?1,6666,1588360#msg-1588360