Re: Sportovní úspěchy

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 23.07.2021 18:30

Anavi zjedodušeně napsáno, je to celkem pravda a s vývojem situace, kdy se ukazuje, že očkování není samospasitelné, nákaza se přenáší dál a očkování před nakažením nechrání, to není cesta k normální společnosti zpátky. V plné nahotě to vylezlo právě v tom letadle. K čemu je očkování a všechno další, když chráněný člověk musí nosit roušky atd, atd.

Často padá srovnání s obrnou a dalšími nemocemi. Ale je to zcela zavádějící. Jednak vakciny prošly dost dlouhým procesem a navíc nikdo nechtěl, aby naočkované dítě na obrnu nosilo roušku.Totéž s jiným chorobami.

Není to situace jednoduchá, je celkem neznámá ale co vlastně po roce a půl chceme? Vrátit svobodu nebo výborně živit zainteresované firmy.

Kaaj, zmiňuješ tu zemřelou s rakovinou. Tohle je zjednodušený pohled, onkologicky nemocní lidé, hlavně v období klidovém, kdy mají šanci že choroba nebude dále postupovat, zásahy do imunity, a tím očkování rozhodně je, silně napomáhají rozjezdu choroby. Už před skoro třiceti lety, kdy jsem s pětiletou dcerou opouštěla Brno,onkologickou kliniku na Žlutém kopci s velmi špatnou diagnozou, dostali jsme upozornění, aby se dítě neočkovalo na nic. A nejméně pět, lépe ještě více, let.

Celkovým přístupem, který je k očkování veden, může být poškozeno hodně onkologických pacientů A navíc jsou stavěni a i já si tak připadám, jako nějací vyvrhelové, kteří nemají jiný cíl než druhé nakazit.A to bohužel odmítáním očkování, které je způlky na hovno.Stejně bych já jako onkologický případ mohla poukazovat na tisíce nenaočkovaných proti chřipce, kteří mě ohrožují na životě. Chřipka dokáže s těmihle diagnozami nepěkně zahýbat.A nakazit osmdesátiletého člověka chřipkou, je částečně poukázka do kramatoria.A v tomhle přípdě je etika všem těmhle dobroserům kolem covidu zcela u prdele. A takhle sprostá jsem tu snad ještě nebyla.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesky-vedec-varuje-co-muze-snizit-ucinek-ockovani-neuniknou-ani-odpiraci-170318#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=PUdEBMEAKLU-202107230801&dop_id=170318&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Tohle je docela zajímavý pohled proč a vůbec na opatření k téhle nemoci. Včetně toho, proč vakciny méně fungují a méně budou fungovat nejspíše i ty dodatečné.

Anavi napsal(a):

Z diskuze na Seznamu, obávám se, že to cítím hodně podobně:

Zobrazit další 2 reakce
Jan Vaníček
Před 1 hodinou

 


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 20:08
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-sportovni-uspechy/read.php?1,6666,1588352#msg-1588352