Re: Sportovní úspěchy

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 22.07.2021 19:11

Já bych k tomu přistoupila podle seského rozumu. Ale ten asi přestal platit. Očkuju se proto, abych měla protilátky. Nebo to tak vždycky bylo. Třeba když začala epidemie spalniček, testovalo se, zda má člověk protilátky a pak se buď přeočkovalo anebo nic. Když nejsou ukazatelem protilátky, tak jak se zkoumá, že je očkování účinné? Když mi někdo začne tlačit do hlavy, že o protilátky nejde,nejsou směrodatné, tak mám pocit, že celá věc smrdí a někdo ze mě dělá vola.Samozřejmě protilátky na covid nemají příliš velkou spojitost s lidskou imunitou jako takovou. Ale přece se řeší covid a ne imunita člověka.

Navíc mi přijde nějak logické, pokud nebudou pozitivní jedinci zaplňovat nemocnice a potřebovat náročnou péči, tak oč se vlastně jedná. To zatím nikdo z nás neví, jak se bude vyvíjet. Vlajkovou lodí bude asi Anglie. Tam to rozštípli. A myslím správně. Jen by bylo asi lepší věnovat více prostředků a kapacit na vymýšlení efektivného léčení a pak by nebyl problém. Na AIDS se dodnes nenašlo očkování ale léčba je nesmírně efektivní.

Nevzpěčovala bych se povinnému očkování ale jen v případě, že po mně nebude nikdo chtít podepsat papír, že něco podstupuju dobrovolně. To je podraz.


Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 01:01
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-sportovni-uspechy/read.php?1,6666,1588294#msg-1588294