Re: Sbíráte něco?

Autor: slunino, Datum: 27.02.2009 13:08


Zazuka napsal(a):

Ahoj máme navíc Ibis, zebra, antilopa, hroch,veverka a nosorožec. Ještě nám také další magnetky chybí.

Jinak děkuji Vladaně za ten veliký zájem a za nafocení čajových přebalů. Z těchto přebalů by se miněco i hodilo. Jinak nemám ani jeden nový Millenium,Tarlton ( prý ho mají v sámoškách, ale v té naší ne...nejméně 15 druhů ) a najdou se další a další.

Jenom poprosím ...čajový obal foliový nesmí být vůbec odtržený. Pouze na zadní straně naříznutý třeba nožíkem odlamovacím, žiletkou atd. a ten nožík nesmí proříznout přední stranu. Je pro sběratele nepoužitelný pokud je nějak ošklivě odtržený. Cizinci ho neberou vůbec. Já ano, když ho nemám ve sbírce a časem ho s někým vyměním za hezký, když se mi naskytne výměna.

Každý nový dodavatel a milovník čajů se mi hodí. Mám jich doma do výměn celou přepravku a pořád mi to nestačí. Nekupuji všechny čaje, které vidím asi bychom místo věčeří popíjeli jenom čaj smiling smileya okusovali lžičky grinning smileyUvítám i Jemči, teekanne, zdravotní čajíky...no prostě smiling smiley

 

Za přebaly stálým dodavatelů ráda pošlu i něco na vypití. Něco by se tu našlo grinning smiley

Zazuko,

jak maji vypadat papirove prebaly od ceje, kde je jeho soucasti ctvrerecek na niti k samotnemu pytliku? To ten ctverecek opatrne vyjmout nebo usmiknout, at to mas cele?

Doma piju caje pomerne casto. Neni problem uschovat nejaky prebal caje. Jen vedet, jak ho spravne nachystat, at neni znehodnoceny.

 

Rodice kdysi sbirali etikety od syru. Meli jich plna alba.

My deti - klasika - vrsky od limonad (chvilku), ubrousky (trosku dyl), cecka (moc slavne to nebylo), znamky (nic moc) obrazky ze zvykacek Bajo a Rekord (po tu dobu, co se prodavaly v obchodech), samolepky ze zvykacek od kolotocaru (zvykacka stala za prd, ale samolepky byly nezvykle - chvilku - do vyse kapesneho).

Cilene nesbiram, ale sem tam dostanu jako darek slunicko na zed (keramicke, malovane na skle). To ta moje prezdivka. Par mi zdobi byt, ale vetsina ceka na spravnou prilezitost a sikovne ruce me drahe vicepulky. Tukne do zdi hrebicek a odpadne vetsi mnozstvi omitky okolo grinning smiley

Rada bych sbirala platne bankovky, jenze.... Znam se, vsechno utratim a bylo by po sbirce stydlin smiley

Slun.


Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 00:10
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-sbirate-neco/read.php?1,17364,189839#msg-189839