Re: Nosíte čepice?

Autor: SPIKE, Datum: 12.10.2011 15:51

Diskuze vytažená na oči v pravou chvíli, právě nastal čas, kdy je třeba pomalu na hlavu něco dát. Tady snad všechny píšete, že na hlavu něco jen v případě ohrožení života. Tak kde jsou ty holky, co potkávám v ulicích, mají nejrůznější pokrývky hlavy a vesměs jim to i sluší?!

Já tedy taky většinou "bez". Když mi začne foukat do uší, tak čelenka (flísová). Dřív jsem si čelenky pletla, ale po zánětu středouší mi tam těmi dírkami v pletenině foukalo, tak jsem podkládala ještě kapesník nebo cpala do uší vatu.

Líbí se mi kloboučky růných tvarů i velikostí, ale ty neplní svůj účel, protože potřebuji hlavně přikrýt uši. A ve větru mají snahu uletět z hlavy a v dopravním prostředku nebo i jen v davu překážejí... Jako módní doplněk - super, ale jako účelná pokrývka hlavy - na nic.

Čepici mám snad jen jednu jedinou, letitou. Taky flísovou s rozstříhanými cancoury místo bambule. Je to jediná, kterou si beru, ale jen v zimě na horách ve vánici. A stejnou nemohu sehnat, abych tuhle už mohla vyhodit. Mám hlavu velkou, tak se na mě každá pružná čepice natáhne a není už tak hezky ležérně posazená jako na jiných. Takže to shrnu - čelenka a ev. kapuce, když už je opravdu zle. Věra


Vytisknuto z www.week.cz dne 14.05.2024 09:57
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-nosite-cepice/read.php?1,7217,654652#msg-654652