Re: Kreslení pravou mozkovou hemisférou

Autor: SPIKE, Datum: 17.10.2012 13:31

Dago, myslím, že chtějí nějakou zálohu (to jsem slyšela, když to někteří ještě platili na místě, že měli složenou zálohu), já jsme měla voucher Slevomatu, tak to bylo taky už dávno placené.

Ten podnik je prezentovaný jako hostel, tak jsem čekala něco úplně obyčejného, ale to zas vstup, ten salonek, kde jsme byli, jídelna... jsou docela pěkné, ale personál vypadá jako těsně před smrtí. Ráno (tedy přesně po 9) mi kafe neudělali, že nestíhají uklízet po snídaních. V sobotu nám občas přinesli kafe nebo pití do salonku (rozdělit jsme si to museli už sami), druhý den to odmítli. Neschopní si to nějak zorganizovat. Po prvním dnu ráno tam byl papír, co tam zůstalo nezaplaceno, ale jen jedna paní se hlásila k neplacené polévce, že na to večer zapoměla. Určitě to nebylo tím, že by někdo úmyslně neplatil, spíš si to oni zapomínali odškrtnout. Obědy jsme měli předem nahlášené z menu, ale přesto jsme seděli půl hodiny, než jsme jídlo dostali. A taky odmítali dát účtenky, když je někdo chtěl. Prý je potřebuje pro sebe... To víš, já mám v tomhle praktické dlouhodobé zkušenosti, tak mě svrbělo celé tělo, že bych jim šla pomoct nebo spíš ukázat, jak se to dá dělat v klidu, s úsměvem (ten žádná nevykřesala na své tváři ani na chvilku, evidentně je sralo, že tam vůbec jsme) a bez zmatků.

Mě úplně přivádí k nepříčetnosti, když má personál evidentně fofr, ale přinese ti jídlo a od stolu jde s prázdnýma rukama, ikdyž je tam plno prázdného nádobí, které by mohl odnést. Občas nevydržím a když je tam odkládací okénku, odnesu si tam vše ze stolu sama.


Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 23:50
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-kresleni-pravou-mozkovou-hemisferou/read.php?1,783833,860338#msg-860338