Re: Kreslení pravou mozkovou hemisférou

Autor: SPIKE, Datum: 16.10.2012 20:31

Dago, jak jsem už psala, nemám pocit, že by se mi otevřela či zprovoznila nějaká jiná hemisféra, spíš mi dosud nikdy nikdo neřekl, JAK mám co kreslit. Podle mě je to z 90% řemeslo a pak se to liší dál dle toho, jak je komu shůry dáno. A někomu to jde lehce, jiný se víc namaká, aby dosáhl stejného výsledku. Asi jako ve všech činnostech.

Myslím, že se můžeš klidně už přihlásit. Já jsem původně chtěla jít někdy v červenci nebo srpnu, ale ten termín pro malý zájem zrušili.

Budu doma pilně trénovat (chtěla bych si nakreslit vnučky) a docela vážně uvažuji, že bych se přihlásila znovu. Nedělají žádné "pokračovačky", ale další možnost je kreslení pastelkami a spojují to s tímto kurzem dohromady. Tak se možná setkáme.

 

Tentokrát to bylo v hostelu TRIM v Semtínské ulici, ale nemusí to být opět tam. Místo konání mají na webovkách až těsně před kurzem. (Ten hostel tedy zoufalý, myslím personál, protože jsme tam obědvali - ale kuchař vařil dobře, kafe jsme si po sobotní zkušenosti radši dávali z automatu na chodbě)


Vytisknuto z www.week.cz dne 07.05.2024 12:28
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-kresleni-pravou-mozkovou-hemisferou/read.php?1,783833,860004#msg-860004