Re: Co právě čtete?

Autor: slunino, Datum: 12.01.2015 22:31

Malé (6let) jsem dočetla knihu "Nekončený příběh", autor Michael Ende. Viděla film a to je jen asi 1/3 obsahu knihy. Bylo to na ní asi moc těžké, ale líbilo se jí to. Teď čteme po večerech knihu od Bety MacDonaldové "Paní Láryfáry". Tato hravá dáma léčí všemožné dětské nemoci - napřikad čurbesajdu, budatidu, lakomici, ještěchvilkínu, nimlavu, hádavku apod.

Už jsem přetla všechny knížky, které mají v knihovně od Viktorie Holt - pseudonym (Noc sedmého úplňku, Sedmero tajemství, Černý opál, Dcera klamu aj.) a Madeleine Brentové - pseudonym (Tregaronova dcera, Ostříží panství, Skála Kozoroha aj.) A potřebhovala bych poradit opět nějakého podobného autora please smiley Byla mi doporučena Barbara Erskinová. Už jsem přečetla dvě knihy. A koho mi doporučíte vy?

Vrátila jsem se po letech k Waltrovi Tevisovi. Kdysi na mě zapůsobyla jeho kniha "Zpěv drozda". Teď jsem dočetla jeho "Kroky slunce" a opět Plánétu exilu.

Nedávno jsem přečetla "Divergence", "Rezistence" a "Aliance" od V.Rothové. A pak teprve viděla film, abych byla v obraze.


Vytisknuto z www.week.cz dne 30.04.2024 00:04
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-prave-ctete/read.php?1,7968,1247231#msg-1247231