Re: Ja a pocitac (help!)

Autor: Leontynka, Datum: 02.10.2011 18:48

Ahoj. Potřebovala bych poradit. Před časem mi v průběhu zálohování spadla elektrika, a úplně mi to rozhodilo celý systém. Stále mi to hlásí chyby, když chci otevřít word nebo excel, ale program se nakonec otevře. Hlásí mi to systémovou chybu, s tím že problém mám vyřešit přeinstalací systému.

Chci zkusit obnovit systém ze zálohy, i když jsem bitovou kopii systému dělala někdy před rokem. Vím že mi to smaže všechny další programy, které jsem od té doby nainstalovala, s tím problém nemám, nainstaluji je poté znovu. Jenže nemohu udělat novou zálohu dokumentů, protože mi zálohovací jednotka hlásí plný disk - nejspíš tím jak spadla elektrika, tak má také nějaký problém.

Když tedy zkusím obnovit bitovou kopii systému ze zálohy, smaže mi to i všechny nové dokumenty, nebo ne?

Bohužel, noťase jsem koupila s nainstalovaným systémem (Windows7), což byla 64 bitová verze, ale pokud bych ho chtěla přeinstalovat z CD, tak mám k dispozici jen 32 bitovou verzi, což bych nerada.

 

Tušíte někdo, jak by se dal celý problém co nejjednodušeji vyřešit? Obávám se, že i ta poslední záloha na zálohovacím zařízení může být v důsledku výpadku proudu vadná. Jsem ostuda, strašně dlouho jsem nezálohovala, moje chyba!!!! Nejraději bych všechno ze zálohovacího zařízení smazala, udělala zálohu na uvolněný disk, a poté zkusila obnovit bitovou kopii. Jenže ta se právě nachází na té zálohovací jednotce. Chtěla jsem to prohledat, a smazat jen všechno ostatní, ale zdá se, že je to jakoby zašifrované, neukazuje mi to klasické složky a dokumenty...


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 15:03
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-ja-a-pocitac-help/read.php?1,529367,649831#msg-649831