Re: Ja a pocitac (help!)

Autor: Majka, Datum: 26.01.2011 11:45


Ram napsal(a):

 

Majka napsal(a):

To není mimo téma, ty předpokládáš, že všechny školy jsou kvalitní, v nich kantoři znalí záludností exelu, a že všichni uživatelé prošli tebou vypíchnutou pátou třídou s tímto dokonalým vyučující. Tudíž povýšenecky předpokládáš, že každý, kdo to nezná, je idiot, protože to bral v pátý třídě a přitom to nezná. Tož tak.

A odpověz Baseth, mě už sis všímal dost. Nebo ona zvolila špatná slova?

Dvě drobounké připomínky:

1 Pátou třídou jsi v téhle diskusi začala TY

2 Povýšeneckými větami na adresu počítačových znalostí učitelů ZŠ rovněž.

Tož tak.

Pátá třída je nadsázka, ale neznamená, že moje tvrzení neplatí. A nemluvím o kantorech jako takových, jen bych se ráda s takovým setkala, nic víc. Není to o pohrdání, ale o zkušenosti. Nehledě k tomu, že obvinění z pohrdání z tvé strany je velmi, velmi humorné.

 

Mimochodem, když mě bude bolet břicho, na weeku se zeptám, co s tím a očekávám odpověď typu zkus mátový čaj. Nečekám diagnózu, dokonce ani od tebe, i když bych možná mohla, pokud svoje příznaky popíšu přesně.

 

Kdyby zadavatelka původního dotazu byla schopná popsat přesně, co má za problém, nejspíš by nepotřebovala naši laickou pomoc. Nakonec si poradila i bez nás, tudíž o tom ví víc, než si vůbec troufla doufat. Někdy totiž stačí problém pojmenovat a správnou odpověď si najdu i bez přechytralých narážek.

 

To je ode mě vše.


Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 07:05
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-ja-a-pocitac-help/read.php?1,529367,533277#msg-533277