Re: Odkazy na zajímavá nebo vtipná videa

Autor: Bonzo, Datum: 08.03.2022 19:54



regina.mocova@gmail.com napsal(a):

Kordulko, píchlas do vosího hnízda. grinning smiley grinning smiley grinning smiley Samozřejmě to můžou být fotomontáže, které ovšem nikdo nikdy nedementoval. Běžely v různém tisku, dlouho před vypuknutím současného konfliktu, který je bezpochyby tragédiíí pro všechny strany. Bohužel se nedá říct, že by jedna nebo druhá strana včetně dalších léta přihlížejících a kibicujících stran byla bez viny. O to nesnadnější bude hledání východiska.

Vymysleli cigarety bez nikotinu, kávu bez kofeinu, auta bez řidičů a letadla bez pilotů. Ale vlády bez idiotů ne a ne. sad smiley

 

Tyhle pokusy o vyvažování, že vlastně za to mohou obě strany, jsou naprosto zničující a hloupé!

Zajímalo by mě, jak tedy tímto nazíráním vysvětlit, čím si Československo v roce 1938 a následně v roce 1939 zasloužilo rozbití a obsazení od Hitlerovského Německa. Ničím. Byl to akt čisté agrese!

Putin při napadení Ukrajiny použil téměř doslova Hitlerův projev, kterým likvidaci Československa zdůvodňoval světu.

Je třeba říct zcela natvrdo, že Putinovo Rusko bezdůvodně a agresivně napadlo samostatný sousední stát Ukrajinu, vede válku s cílem jej obsadit, vraždí ukrajinské obyvatelstvo (i ukrajinští vojáci jsou obyvatelé Ukrajiny). Jsou mu lhostejní i vlastní vojáci. Je to odporný agresor a nezaslouží si nic než odsouzení!

A pokud se tomu nepostavíme dostatečně jednotně a hlasitě, tak ho můžeme mít brzy i zde. A bude mu jedno, zda to bude na hlavních tanků nebo za pomoci jaderné bomby!


Vytisknuto z www.week.cz dne 30.04.2024 04:06
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-odkazy-na-zajimava-nebo-vtipna-videa/read.php?1,37874,1600467#msg-1600467