Re: Zoner Photo Studio

Autor: barus, Datum: 10.03.2010 13:09

Ahoj,tak já se teda budu ptát,dokud mě nepošlete pryčsmiling smiley smiling smiley ,protože potom co jsem to tady pročetla....tak sem opravdu nepatřímsmiling smiley ,ale budu se snažit naučit aspon to málo co jsem schopná zvládnout...za vaší pomoci.

Tak díky Ladě už vkládám obrázky vedle sebe..nesmějte se winking smiley ,protože já z toho mám radostwinking smiley .

Ted jsem ještě zkoušela k fotce udělat rámeček(okraje a rámečky)a chtěla bych si udělat čtyři fotky každou do rámečku a poskládat si je vedle sebe...ALE...když si fotku oříznu(já prostě táhnu myší a oříznu)eye rolling smiley ,ale potřebuju abych ty fotky měla stejně velké.

A pak taky nevím jak docílit,aby ten černý rámeček byl stejně široký na všech těch fotkácheye rolling smiley

A poslední věcflower smiley ,když je budu chtít poskládat vedle sebe,tak nevím jak začít,protože,když jsem v Editoru,tak mi s tou fotkou kterou si vyberu ze správce nejde pohnout,musím si jí přece nějak dostat např.do levého horního rohu abych k tomu mohla doskládat ty zbývajíci třieye popping smiley .

Holky kdybych vás nějak zbytečně zatěžovalaeye rolling smiley ,řekněte flower smiley flower smiley ,protože při tom co umíte si musíte říkat-bože co se nám to se vloudili za tele.


Vytisknuto z www.week.cz dne 10.05.2024 10:55
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zoner-photo-studio/read.php?1,94573,356231#msg-356231