Re: Fotoklá(tě)ní VI - KONTRASTY

Autor: LadaB, Datum: 16.10.2009 00:54

K tomu bodování... Pokud si nejste jistí, zda jste již tu kterou fotku hodnotili, tak se vám ukáží dole v okénku na příspěvky zabarvené hvězdičky .Ale pozor, jen u té stránky, na které je vaše hodnocení. Pokud je hodnoceno hned na první, tak na třetí už jsou zase všechny šedé..Pokud si nejste jistí, tak stačí prokliknout na všechny stránky u té konkrétní fotky a uvidíte to..(tak to funguje i v nornální galerii a diskuzi, koukám se docela často, když se procházím staré fotky a nejsem si samo jistá, zda jsem se už u ní někdy zastavila..)

Pokud se přece jen stane, že některou ohodnotíte dvakrát, tak se také nic neděje..první hodnocení se automaticky vymaže a ani počet příspěvků nevyskočí o jeden víc. Je to tak upraveno. Po prvním kole se stalo, že někdo hodnotil omylem podruhé, tak u jeho prvního se odmázly hvězdičky ,ale vyskočil nick. Odmazávala jsem to ručně, aby to nerušilo a do dalšího kola to už admin upravil takto.

No to že vás to hodí na začátek, tak je to stále i v normální galerii. Myslím, že o tom už mluvilo kdysi ..a bylo by to technicky náročné..

V jakém pořadí jsou fotky, to je snad jedno.Každej by měl prohlédnout a ohodnotit všechny..Koukala jsem , že se tak i děje..Všechny fotky jsou na tom skoro stejně...není rozdíl mezi první a poslední stránkou..(Rozdíl dvou tří hlasů to je v normálu) thumbs down V minulých kolech, ale byly velké rozdíly, tak jsme vás tentokrák požádali, aby jste hodnotili důsledně vše..tak by to mělo být.

Exif u fotky...já teda nevím..,ale hodnotím fotku podle svého přesvědčení a svědomí..a ne podle toho, jakým foťákem je to focené..a exif je u fotek ve všech kolech a nikdo s tím neměl problém..


Vytisknuto z www.week.cz dne 17.05.2024 04:09
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-fotokla-te-ni-vi-kontrasty/read.php?1,270596,284290#msg-284290