Re: Dělená strava podle Lenky Kořínkové 6

Autor: Sheila112, Datum: 19.01.2013 15:04

zabo - tak teď jsi mě pobavila, že je ta diskuse lepší než sex, když je to stejně do rána grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down thumbs down sem vyprskla polárkáč na monitor - ať se taky napapá s maminkou že jo :-)))

No já abych byla úpřimná, já jsem tady na tom závislá!!! Jako tady je tak super parta holek a všechny jste vynikající, každá jiná ale úplně super jak se podporujeme, jak si nezávidíme (no i když já závbidím Luci, a to nejen ten věk, žeeeeee????) a jak se tady nikdo s nikým nehádá, jen si přejeme vše jen to nej, to se jen tak mezi ženama nevidí. Já až si kolikrát říkám a trnu, kdy už to příjde že někdo začne vytahovat nějaké zlé věci, ale doufám, že ne!!! Že to tady bude takhle idylické tokání nafurt. Já už jsem na tom tady tak závislá, že i kašlu na práci a proto pak nestíhám a dodělávám to po nocích, ale vám musím napsat, že jo holky moje, to by jinak nešlo. žabičko prosímtě ten javorový sirup sem si koupila asi před msícem taky jen ze zvědavosti, a to ti je taková mňamka!! Je to jako tekutý karamel, hustý jako sirup, mi to chutná víc než med, já moc medová nejsem, no ale v nouzi největší mě i řecký jogurt s ořechy a medem uspokojil, ale teď už budu dávat řeckej jedině s javoráčkem a oříškama. mls smiley mlsík mls smiley Vyzkoušej a uvidíš, mají jej v DM Alnatura a stojí malá placačka okolo 150 kč. není nejlevnější, ale to není nikde, on je prostě sám o sobě jako surovina hodně drahej obecně, už jsem to tu vysvětlovala proč, z Kanadských javorl se sbírá jen pár měsíců v roce a prochází pak fermentací a kdoví čím ještě takže než je z toho takováhle dobrota, nadře se na tom hodně lidí, a trvá to spoiusta času. To je něco podobného jak ten parmezán nebo nějaké ty švýcarské bochníkové sýry, taky zrají třeba rok i dva, než jdou na pult, to je jasný že to pak stojí majland.

 

 

Tak jsem vymyslela už i večeři - kaše z klasické domácí dýně (ne z té sladké hruškoidní), k tomu pečený losos filet a k tomu zakyska smíchaná s kapkou citronu a mraženým koprem mls smiley a trošku hořčice s medem - mám vynikající z Makra. No a jinak mi došla LIGHT šlehačka z makra takže žádný kakao se šlehajdou, teď ale frčím stejně na teplém mléku s javorákem, ale to by byla bžunda, ten vanilkový dia polárkáč + na to light šlehačku a zalít to javorovým sirupem, híííííííí to musí být něco!!!!!!!!!!!!!!!! No příště vyzkouším! Ale i palačinky zalité javor. sirupem musí být de luxe.


Vytisknuto z www.week.cz dne 10.05.2024 03:37
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delena-strava-podle-lenky-korinkove-6/read.php?1,656849,901925#msg-901925