Merynko,radši dvakrát než vůbec,já tě obdivuju,na vkládání fotek jsem pako. Slíbili mi,že mě to naučejí,ale zatím se nikdo nehlásí.Asi budu muset přestat strojit pohoštění,protože pak by měli na mně čas a necpali by se. Dělám si legraci.Paveko,tady mají víc druhů mléka,vím o rýžovém a pohankovém,možná,že je jic víc,já jsem na to nekoukala,mně chutná sojový.Jak říká Sheila,to tekutý je dost drahý. Jasně že se to musí rozdělat v teplé vodě,já to samosttatně nepiju,když si dělám Caro,tak si dám do hrnečku dvě lžičky Cara,dvě lžičky Zajíce,sladidlo a zaliju to horkou vodou(nesmí se vařit), a pak to piju.Když dělám těsto,třebas kynuté,tak do pekárny naliju vlažnou vodu,a to soj.mlíko dám k mouce sypký. Dřív jsem se s tím rozdělávala,ale takhle je to lepší.Dělám tak i vločkovou kaši,dám vločky,mléko suš,sladidlo,rozinky,oříšky a pak teprve zaliju vodou. To mléko rozdělávám jedině do pudinku,nebo do bramborový kaše.