Re: Dělená strava podle LK 5

Autor: Papinka, Datum: 16.10.2011 09:07

Oli, ano, to je přesně ten důvod, proč sem už nechodíme. Myslím, že budu psát za všechny "staré" dělenky...

 

Velmi nás nejen mrzí, ale především štve, že tady někteří dokázali zhatit tak skvělou diskuzi, která tu byla. Diskuze jako jedna z nejlepších na netu, protože nikde jinde nenajdete tolik nových příspěvků během dne jako tady. Bohužel nyní se to tady hemží různými rádoby radami, které kolikrát nemají s dělenkou nic společného. Viz. tolikrát zmiňovaný alkohol.

 

Nehledě na to, že diskuze Stoleček pro dělenky je určen pro ty, které dodržují dělenou stravu a mají chuť i popovídat o něčem jiném než o dělení. Nicméně i tato diskuze byla naprosto degradována na nesmyslný koutek lidí, kteří jsou v podstatě na alkoholu závislí. A to, jakým způsobem se zde tito lidé vyjadřují, je opravdu hnus. Myslím, že všichni chodili na základní školu a trocha slušnosti ve vyjadřování by skutečně neškodila.

A hlavní je to, že do Stolečku pro dělenky chodí propagátorky alkoholu, kterému my, skutečné dělenky, opravdu neholdujeme a nehodláme holdovat. Takže byste se nad sebou měly zamyslet a založit si svou diskuzi (se divím, že to ještě nikoho z vás nenapadlo) - třeba s příkladným názvem: Máme rády alkohol a jiné.

 

Jinak ostatním, uvědomte si, že alkohol je stejný jed jako cigarety a drogy. Tělu neprospívá a jistě se bez něj obejdete. Pitím alkoholu ( a tím nemyslím, že si dáte jednou za měsíc decku vína) v podstatě degradujete úplně prvotní smysl dělenky, o kterém psala Lenka ve své první knize. Naši předkové v podstatě jedli děleně (ať už dle vývoje doby pouze maso, nebo pouze rostlinnou stravu), ale alkohol jim skutečně nic neříkal.Ten, kdo nečetl knihy od LK, by neměl s dělenkou ani začínat. Je to jakási bible a je třeba je podle toho řídit.

 

Proto bych byla ráda a jistě nejen já, kdyby se tady někteří nad sebou zamysleli, jestli to už skutečně nestačí a není nejvyšší čas odejít.


Vytisknuto z www.week.cz dne 20.05.2024 00:53
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delena-strava-podle-lk-5/read.php?1,592048,655962#msg-655962