Re: Dělená strava recepty- OBSAH(nič nevpisujte!)

Autor: doldi, Datum: 14.03.2011 15:53

Kfítečka flower smiley

Oblíbila jsem si tyto špagety - ať už dodržuji dělenku nebo ne. Feferonka být nemusí a petržel občas vyměním za bazalku.

Špagety Aglio olio e peperoncino

Ingredience potřebné pro 4 porce:

400 g špaget, 1 dl olivového oleje extra virgin, 2 ks čerstvé feferonky, 16 stroužků česneku, hrst nasekané petrželové natě

Postup přípravy špaget Aglio olio e peperoncino:

Špagety vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme, aby byly takzvaně al dente. Mezitím na studenou pánev nalijeme olej, přihodíme nadrobno nakrájený česnek, nasekanou feferonku a petrželovou nať. Lehce osmahneme a zalijeme trochou vody z hrnce, ve kterém se vaří špagety. Špagety vložíme na pánev, promícháme se směsí a můžeme podávat.

Dobrou chuť u špaget Aglio olio e peperoncino


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 11:09
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delena-strava-recepty-obsah-nic-nevpisujte/read.php?1,329561,564899#msg-564899