Re: Dělená strava - tipy na výrobky

Autor: peercova, Datum: 27.01.2011 23:09


Hraška jemná 250g CERIA



Hraška jemná 250g CERIA. Hraška jemná na rozdíl od Hrašky pikantní má snížené množství koření, soli a je zcela vynecháno chilli a česnek. Hraška jemná je proto vhodnější pro děti a některé diety. ZDRAVĚJI NAHRADÍ: KLASICKÝ TROJOBAL (v těstíčku obalíte vše jako v trojobalu) JÍŠKU (zahustíte polévku, omáčku) VEJCE (v karbanátkách, v těstech, při zapékání) Použité ingredience jsou pouze z přírodních zdrojů a přispívají k dobré stravitelnosti Hrašky. Složení: hrách, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sójová omáčka přírodně fermentovaná (sójové boby, pšenice bez lepku, sůl, maltodextrin), česnek, směs koření, sýrové aroma mléčného původu. Energie: 319kcal/100g, Sacharidy 54,2g/100g

 


Hraška pikant CERIA



Hraška pikant – hrachová směs na obalování. Složení: hrách, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sójová omáčka, česnek, směs koření, chilli, sýrové aroma mléčného původu. ZDRAVĚJI NAHRADÍ * KLASICKÝ TROJOBAL (v těstíčku obalíte vše jako v trojobalu) * JÍŠKU (zahustíte polévku, omáčku) * VEJCE (v karbanátkách, v těstech, při zapékání) Použité ingredience jsou pouze z přírodních zdrojů a přispívají k dobré stravitelnosti Hrašky.

 

Hraška vanilka 250g CERIA



Hraška vanilka 250g CERIA. Hrachová směs na obalování. Bezlepková. Složení: hrách, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), fruktóza, vanilka, směs koření. Použité ingredience jsou pouze z přírodních zdrojů a přispívají k dobré stravitelnosti Hrašky. ZDRAVĚJI NAHRADÍ: * KLASICKÝ TROJOBAL - v těstíčku obalíte vše jako v trojobalu * JÍŠKU - zahustíte polévku, omáčku * VEJCE - v karbanátkách, v těstech, při zapékání Základní recepty OBALOVÁNÍ OVOCE – jablka, broskve, ananas, banány aj. • smícháme 80 g Hrašky se 120 ml vody na těstíčko (hustoty řidší hořčice) • 300 g ovoce nakrájíme • kousky ovoce namáčíme v těstíčku • klademe je do rozpáleného oleje NÁHRADA VAJEC VE SLADKÝCH TĚSTECH (cca 30 g za jedno vejce = asi 1 pol. lžíce) • kynuté těsto: buchty, koláče, vánočky, loupáky, nádivky, ovocné knedlíky • bramborové těsto: šišky, noky, knedlíky aj. V PALAČINKÁCH A LÍVANCÍCH • 1/3 mouky na palacinky ci lívance nahradíme Hraškou vanilka, necháme 20 minut odležet a postupujeme běžným způsobem Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva.


Vytisknuto z www.week.cz dne 09.05.2024 22:13
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delena-strava-tipy-na-vyrobky/read.php?1,219752,534884#msg-534884