Re: Rychle hubnoucí jídelníček na týden

Autor: camonca, Datum: 20.05.2010 12:37

Ahojky, holčiny, tak u mně dneska veselo - na váze o 0,9 kg méně než včera - tj. za ty 3 dny 1,2 kg a to jsem fakt ráda!

Asi takhle: grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley grinning smiley (a to jsem se teď docela pěkně vykakala, takže ...tongue sticking out smiley )

Ikdyž jsem od 6. hod. na nohou, tak jsem se k jídlu dostala až asi v 11,30 - měla jsem připravený tvaroh s trochou zakys.smetany a k tomu jsem chřoupala ředkvičky a byla to hrozná ňamka. Na šopák se těším...ale ten bude až kdoví kdy...

Kočenky - spolubojovnice - moje, trochu mě mrzí, že se sem za vámi tak často nedostanu (za to když už, tak Vám to chci povědět úplně všechno grinning smiley ), mám dvě práce - tak než to všechno oběhnu, tak pak už ani nemám kolikrát sil zapínat doma PC, ALE URČITĚ NA VÁS MYSLÍM love smiley love smiley love smiley !!!
Jo a včera s tím chřestem - večer jsem se dopotácela domů až v půl deváté - takže pokyn byl "loupat a spařit", tak jsem loupala a zjistila, že mi to docela chutná i syrové, takže jsem cca 250 g pochroupala za syrova (při loupání ve stoje u linky eye rolling smiley ) a zbylých 250 spařila(aby to třeba nějak nesčernalo či co) vychladila a nacpala do mrazáku grinning smiley A to jsem se Vás s tím naotravovala, co ????

Yris, začla sem s dělenkou po Velikonocích, takže teď jedu 7. týden a celkem mám dole 3,3 kg což není žádný zázrak, ale protože vím, že to funguje, tak to vidím tak, že mi tělo stávkuje a jednou prostě musí pochopit, že to s ním myslím dobře...(taky si už se mnou užilo...), podobné to bude určitě i u Tebe !!! Uvidíš, dočkáme se thumbs down thumbs down thumbs down !!!

Berunky, krásný den!


Vytisknuto z www.week.cz dne 08.05.2024 10:48
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-rychle-hubnouci-jidelnicek-na-tyden/read.php?1,389087,395459#msg-395459