Re: PŠENIČNÁ KŮRA

Autor: Ram, Datum: 12.03.2010 11:37

papulka777 napsal(a):

Přednost,že se tělo zbaví vody,je určitě myšlená voda, zadržená v těle,to znamená Rame,voda pro nás nepříznivá.Což má za následek, zejména u žen, nepěknou pomerančovou kůži tedy celulitidu.Určitě mi budeš oponovat,že bychom se tohoto problému měly zbavit nějakým cvičením,plaváním nebo posilováním oněch partií. Jenže k tomu se nedokopustydlin smiley

Já bych řekl, že to co způsobuje celulitidu je spíše tuk než voda. Proč celulitida postihuje hlavně ženy je záležitost hormonální. Jak to zhruba funguje vím: "Základní příčinou vzniku celulitidy je hromadění tuku v kombinaci se stárnutím vaziva nacházejícího se pod kůží. K tomu, že se začne na určitých místech hromadit tuk, dochází u žen zejména z toho důvodu, že existuje hormon estrogen, jehož funkcí je mimo jiné také zvláčňování a změkčování vaziva. Velmi logickou se pak stává skutečnost, že tukové buňky po onom zvláčnění vaziva mají tendenci dostávat se do volných míst, která takto vznikla. Nic jim pak nebrání k jejich hromadění. Pokud dojde k jeho uvolnění, tak se vytváří útvary typu dolíčků a nebo naopak vyvýšenin, které nepůsobí esteticky."

Samozřejmě, že i městnání lymfy ve tkáních (to je ta "voda") se na celulitidě rovněž podepisuje. Nevím však jakým mechanismem by měla pšeničná kůra, bránit městnání lymfy v podkoží. Na to znám jiné způsoby, ale jedení naklíčené vařené pšenice mezi nimi není.

Ale třeba to funguje jen já hlupák to neznám.confused smiley

Proto se budu těšit na výsledky pokusu.thumbs down


Vytisknuto z www.week.cz dne 10.05.2024 05:42
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-psenicna-kura/read.php?1,327608,357839#msg-357839