Re: Ram

Autor: Ram, Datum: 12.03.2010 08:56

No to je právě to, na co jsem se chtěl zeptat.

Asi jsem zbytečně zvídavý, ale než na sobě něco začnu zkoušet, tak se ptám. Než řeknu "jdu do toho", tak se o věc zajímám.

Zajímalo by mě jestli skutečně víte, proč jste ochotné něco podobného absolvovat a jak to přesně funguje.

Jestli to je jen ten jediný správný návod, nebo zda ten princip má více možností, variant či obměn.

Takhle mi to spíš připomíná alchymistický návod (nic ve zlém)

 

Některé věci mi nejsou jasné:

Co se stane, když při kousání zapomenu počítat a nerozkousám to přesně 32x? (není to jen přehnaná přesnost návodu?)

Není ta přehnaná přesnost i v něčem jiném jako, že ten deklarovaný princip by fungoval při střídání druhů obilí úplně stejně. (nebo třeba i lépe?, pokud by se třeba v části obilí varem zbytečně nelikvidovaly vitamíny a snědla se syrová?)

Co se stane, když nedodržím doporučený pitný režim a místo bylinkových čajů a vody si dám pomerančový džus. (Když pomeranče smím, tak proč bych nemohl pít z nich vymačkanou šťávu?

Může se jíst paprika, ale nesmí se kořenit třeba zrovna paprikou? Jaký je z hlediska této kůry rozdíl mezi syrovou paprikou a suchou rozemletou paprikou?

Proč by mělo být předností, že se tělo zbaví vody. Já bych nechtěl vypadat jako stará vysušená indiánská babička. Ale stejně nevím, proč by při dostatečném přísunu tekutin měla tato kůra zbavovat tělo vody.

Příliš přesné návody ve mně prostě jen vyvolávají spoustu dalších otázek, tak budu rád, když se mi na ně některá z vás pokusí odpovědět. Já prostě o tom moc nevím a chtěl bych vědět víc. Předem děkuji za pochopení a čekám na vaše vysvětlení a odpovědi.


Vytisknuto z www.week.cz dne 10.05.2024 21:53
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-ram/read.php?1,327608,357650#msg-357650