PŠENIČNÁ KŮRA

Autor: Antarie, Datum: 31.01.2010 21:10

Přebereme a propláchneme 15dkg pšenice. Zalijeme vodou, aby přesahovala 2cm. Necháme namočenou 24 hodin. Za tuto dobu pšenice mírně naklíčí. Slijeme vodu, zalijeme a povaříme asi 1/4 hodiny. Přecedíme a můžeme konzumovat. Nesmí se solit, mastit, kořenit. Dochutit spařenými rozinkami, sušenými švestkami.

Může se jíst ovoce: jablka, jahody, třešně, švestky, meruňky, broskve, rybíz, pomeranče, banány.

Nebo zelenina: zelí, kedlubny, rajčata, okurky, paprika.

Zelenina a ovoce se nesmí míchat!

K pití je vhodný malinový, jahodový, ostružinový čaj. Je možné pít jiné bylinky a vodu.

KŮRA SE DRŽÍ 7 DNŮ, NIC JINÉHO SE NEJÍ A NEPIJE.

Pšenice má vitamíny a všechny živiny co tělo potřebuje. Slupky se musí dobře rozkousat 32x.

Slupky tvoří kartáč, který drhne stěny střev a zbavuje střeva dlouholetého nánosu. Dalším kladem je, že má tělo možnost zbavit se vody.

 

Za týden je možno zhubnout 6 až 12kg bez škodlivých účinků. Je třeba překonat krizi, která se dostaví 3-4 den. Musí se vydržet, má-li mít účinek. Pak bude strava chutnat. Kůra se doporučuje 2x za rok.

21.3. a 23.9.

V té době je to nejúčinnější. Po této kůře se tělo zregeneruje, vyčistí krev, omlazuje kůže. Na této kůře je nutné 2-3 dny přecházet pomalu na jinou stravu. Nejíst moc, nepřejídat se, jíst střídmě.

 

Pšenice se vaří vždy na příští den a hned se namáčí další. Nesmí se užívat žádné dráždivé látky.


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 03:01
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/psenicna-kura/read.php?1,327608