Re: Dělená strava podle LK

Autor: ivetas74, Datum: 09.09.2009 06:47

Dobré ráno dělenky :)

Tak dcerka mi koupila ve Zdravěnce Francouzkou pomazánku ze soji, je tam chilli, česnek a já nevím co, prodavačka jí poradila, že tato je přesně kytičková pomazánka (šikovná paní prodavačka) :) a abych pravdu řekla, dneska mám kytičky, pomazánku jsem otvírala s nechutí, vůbec se mi do ní nechtělo, v životě jsem to nejedla, nevěděla jsem co čekat... ale to bylo tak dobrý !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (suchý chleba v kytičkách se mi už přejídá ) :) Opravdu výborný !!! Věřím tomu, že kdybych to namazala někomu na chleba, kdo by nic netušil, tak to zblajzne ani nemrkne, opravdu :) Ještě mi koupila Bio - Tofu 0,215 kg za 23 kč, chudinka nevěděla vůbec co mi má koupit, snad se tam dostanu v pátek... :) Musím tam zajet osobně :)

Musím prohlédnout recepty, co s tím tofu udělat.... Je tam psané, že je to na všechno - vaření, smažení, do salátů.. tak uvidím, něco vymyslím :) Začínám experimentovat :)

Včera se na mě dcera zadívala a říká : Ty, mami, nezhublas ? A já na to : Já doufám, že ANO !!! haha :)

Mějte se všechny krásně :) Děláte mi s tím vaším vyvařováním obrovské chutě, v práci jsem na syrové stravě a jenom uslintávám :) Zatím ahoj :)


Vytisknuto z www.week.cz dne 07.05.2024 14:31
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delena-strava-podle-lk/read.php?1,219388,266947#msg-266947