Zdravá čokoláda - neutrál

Autor: Marianne, Datum: 14.05.2009 07:32

Čokoláda z nepraženého kakaa bio 80% cacao, čokoláda obsahuje pouze kakaové součásti vyrobené z nepražených kakaových bobů. Kakové boby mají významně vysoký obsah antioxidantů, jsou skvělým zdrojem hořčíku, organické síry, B vitaminů a dalších hodnotných látek, které se i ve své nepražené podobě uchovávají všechny nedotčené a nejlépe vstřebatelné. Tento produkt a veškeré jeho ingredience byly zpracovány při teplotě nižší než 45 stupňů, veškeré výživné hodnoty jsou tak zachovány. 100% bez živočišných produktů, bez mléčných a sojových přísad a bez přidaného cukru. Slazeno raw sirupem z agáve, tepelně neupravovaným rostlinným sladidlem s nízkým glykemickým indexem. Produkt je tak přijatelný pro diabetiky. Neobsahuje žádné emulgátory, pojiva, přídavné ani jiné chemické látky. Vyrobeno z přírodně bezlepkových surovin. Ruční výroba. Složení: kakaová hmota bio, kakaové máslo, bio - obsah sušiny nejméně 80%, sirup z agáve bio, mletá vanilka bio.
Sehnala jsem ji přímo ve zdravé výživě.

 

Galerie:
čokoláda-1.jpg čokoláda-2.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 18.05.2024 00:16
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/zdrava-cokolada-neutral/read.php?1,219752,220992#msg-220992