Re: DĚLENÁ STRAVA L. KOŘÍNKOVÉ 9

Autor: Lafie, Datum: 03.04.2019 16:09

Dobrý den holky, tak já jsem o víkendu teda smažila ten květák a bramborový salát, jak jsem říkala, pochutnaly jsme si, teprve poprvé jsem dala do bramborového salátu normální majonézu, do tedka jsem dávala sojovou z kauflandu, je to taky dobré, ale klasika je klasika, pošmákla jsem si a v neděli jsem dělala kuřecí maso na mangochutney, máme to moc rádi. Je to chutney z manga z Lídlu, když jsou ty různé týdny, je tam cukr, ale nevadí je to moc dobré. Kdyby jste měly zájem napišu Vám recept. Samanko segedýnský guláš dělalas živočišný nebo rostlinný? A o tom přelití řízků vřelou vodou, to jsem kdysi dělala s květákem, Lenka Kořínková to psala, ale taky mě to připadne už dost, stačí ubrousky. Dnes jsem měla v práci masíčko zapečené s majonézou a nivou. Jen jaksi mě opouští fantazie co bych si uvařila do práce rostlinného, pořád točím fazole, čočku, polévky, dušenou kapustu. Už jaksi tápu nebo nevím co bych si po chuti dala. Tady u nás máme i vegansou restauraci ,tak někdy zajdu, ale už se mě zprotivělo to jejich koření. Hezký zbytek dne přeji a ahooooj L.


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 10:13
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-delena-strava-l-korinkove-9/read.php?1,1213533,1532353#msg-1532353