Lafie, testo na strudl je velice jednoduchy
450 gr spaldove mouky, 2 dcl vlazne vody, 1 PL jablecneho octu, 1 dlcl oleje a spetka soli, zadelam a necham chvilku odpocinout, dela se s nim krasne, je vlacne a netrha se, je to otazka par minut, akorat mne se vysusuje v plynove troube, vubec spaldova mouka je trosku sušsí, tak dam par kapek oleje navic
hummus pomazanka je z vařene cizrny, římsky hrach, zamilovala jsem si ho v arabskych zemich, kde je v kazde restauraci automaticky na stole s arabskym chlebem. Je fakt,z e originalu se nic nepriblizi, obcas koupim v Praze v Libanonske prodejne, doma vylepsuju pridanim par kapek olivoveho oleje, trochu cesneku a par kapek citronu
Lafie svickovou nezahustuju, dam vic zeleniny a je to huste dostatecne, ostatne nezahustuju moukou skoro vubec nic, rozmixuju cast vareneho..trebas zampiony v omačce atd
snazim se vyhybat mouce i kdyz u kyticek jsem se vratila k starym babickovskym receptum a obcas tu mouku pouziju
jinak kdyz mam cas si varit delam toho vic a co se da soupu na mrazak
a okopcils jsem ti recept na knedlik z Luciny, resp.Paloucku