Dobré ráno, kolegyňko, tak su opět v práci, a čtu si Tvé recepty. Je fakt, že štrúdl si děláme taky, ale bohužel z kupovaného těsta, jaksi nemám času na to vaření, jen o víkendu, přes týden nějaká rychlovka, dnes mám fazole zahuštěné s kupovaným žitno-pšeničných chlebem.Dcerka včera upekla brokolicovou pizzu, výborná, kdybys chtěla recept pošlu. Pomazánky mě chybí ráda snídám kaiserky, takže jak jsem psala dělám to sloní žrádlo a kupuji si bzenecký salát s červeného zelí. Humus s Lídlu jsem ještě neměla, nevím jak to chutná. Jinak ještě kupuji v Penny - veganská škvarková pomazánka. Je fakt dobrá. Říkáš, že teda používáš normální majonézu, samozřejmě jen se žloutka, já jsem doposud používala pouze sojovou, ale ted o víkendu jsem dělala ten falešný humrový salát /mrkev, cerel, cibule, citron a majoneza/ tak jsem dala obyčejnou. A chtěla jsem se zeptat jak děláš knedle z toho Paloučku. Měli jsme doma v neděli svíčkovou, ale s dcerkou bez knedlíku. Tak není to ono chce to něco k tomu, sice bylo maso a pochutnaly jsme si zahustily jsme ji kokosovou moukou a bylo to dobré. No, ale půlka musela být uvařena klasicky. Ale jak říkáš tofu Ti nechutná, no mě taky nee, ale u toho sloního žrádla, mě říkal manžel, že je to snad lepší, jak ze salámu. Takže to u nás jede. Stravování dle SPLK mě vyhovuje, jen mě štve, že nemám víc času si udělat různé dobrůtky. Jsem pořád v práci. Ach jo.Děkuji předem zase za receptík. Ahoj a hezký den přeji. L.